דניס רובין משתפת אותנו בחוויות סדנת – “לכבוש את המזון”
טעימה קטנה מהסדנה של התססת מזון שהתרחשה בקליניקה ובאווירה אינטימית. בסדנה למדנו להתסיס מזונות מכל הסוגים כגון ירקות, דגנים (כוסמת), ואגוזים. למדנו גם להכין גבינת שקדים ומשקאות, כולל המשקה המחייה Rejuvelac, עם הסברים על היתרונות הבריאותיים היחודיים של “פרוביוטיקה בהכנה ביתית”
תודה למשתתפים.!!
לאלו שהחמיצו, אל דאגה, בקרוב נקבע מועד נוסף. עקבו אחר דף זה או האתר שלנו: www.synergy-clinic.co.il

ולבסוף, מרשם פשוט לכבישת מלפפונים:
מרכיבים:
חבילה של מלפפונים בייבי שטופים היטב
מלח ים אטלנטי או מלח גס אפור
5 או 6 שיני שום,
כפית פלפל אנגלי
חופן שמיר
כמה פרוסות פלפל חריף טרי
צנצנת זכוכית בעלת מכסה שעברה שטיפה יסודית (סטרילית)

אופן ההכנה:
מרתיחים מים ומוסיפים מלח (כמות המים נקבעת לפי נפח הכלי בו כובשים את המלפפונים).
על כל כוס מים שמרתיחים מוסיפים חצי כפית מלח.
לאחר הרתיחה נותנים למים המלוחים להתקרר.
מסדרים את כל החומרים בצנצנת הכבישה: מלפפונים, שום, פלפל אנגלי, שמיר והפלפל החריף.
מוסיפים את מי המלח. חשוב -שהמים יכסו את המלפפונים.
סוגרים את הכלי באופן רפוי ומניחים על השיש רחוק מאור השמש. לאחר 3 או 4 ימים מכניסים מזלג נקי ובודקים את טעם המלפפונים. אם הטעם הפך לחמצמץ, אז הם מוכנים וניתן לשמור במקרר. בתאבון!

למידע נוסף : 050-9588837

או השאירו פרטיכם ונחזור אליכם:


 

 

20160126_201637